طرز تهیه پشمک حاج عبدالله خانگی با روکش شکلاتی • مجله تصویر زندگی


طرفدار پشمک حاج عبدالله هستید؟ ما به شما یاد می دیم که چطور این شکلات پشمکی های خوشمزه رو خودتون توی منزل یه رنگ و شکل دلخواهتون درست کنین ؟ با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پشمک حاج عبدالله خانگی

شکلات تخته ای به مقدار لازم
پشمک به مقدار لازم
قالب شکلات در طرح های دلخواه
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

طرز تهیه پشمک حاج عبدالله خانگی

برای تهیه پشمک حاج عبدالله ( شکلات پشمکی ) شکلات رو به طریق بن ماری آب میکنیم و وقتی آب شد با پشت قاشق دور تا دور داخل قلب هارو کاکائویی می کنیم.

بعد به مدت ۳ دقیقه میذاریم داخل فریزر تا ببنده.

بعد مجدد همین کارو تکرار میکنیم تا تمام دور قلب ها آغشته به شکلات بشن.

باز ۳ دقیقه داخل فریزر میذاریم.

در این نوع باید کل قالب را با شکلات آغشته کنید تا پشمک ها در ظاهر دیده نشوند.

حال مقداری پشمک را روی شکلات در قالب قرار می دهیم و با انگشت می فشاریم. می خواهیم حجمش کم شود ولی جرمش زیاذ…امیدوارم منظورم را متوجه شده باشید. تا جایی که جا دارد درون قالب پشمک می فشاریم.

سپس یک لایه ی دیگر شکلات ذوب شده روی پشمک می ریزیم و صاف می کنیم.

به همین روش همه ی قالب ها را پر می کنیم و برای مدت ۱۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا سفت شود.

این هم تصویر شکلات پشمکی خانگی 

تصویری از داخل شکلات ( پشمک حاج عبدالله )


می توانید شکلات های را با مغز انار و پشمک درست کنین تا برای شب یلدا مناسب باشد.

می تونین از شکلات سفید استفاده کنین و رنگ خوراکی دلخواهتون رو بزنین.